У Кропивницькій бібліотеці відбулась презентація пам'ятки «Скажи «Стоп» торгівцям людьми»

Липень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Сьогодні проблема торгівлі людьми стала надзвичайно актуальною для нашої держави.

Складна економічна ситуація в Україні, високий рівень безробіття, недосконалість законодавства та правова необізнаність громадян є основними умовами, що сприяють цьому явищу.

Прагнучи кращої долі, молодь їде за кордон шукати роботу, і через свою довірливість часто стає жертвою різноманітних методів та форм експлуатації. 

Сьогодні у бібліотеці сімейного читання №18 пройшла презентація пам'ятки «Скажи «Стоп» торгівцям людьми». В ній коротко викладено інформація щодо ризиків потрапляння у скрутну ситуацію, до кого потрібно звертатись за допомогою, та як уникнути «пастки».

Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині у світі понад 21 мільйон людей є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки і діти потрапляють до рук торговців людьми у власних країнах та за кордоном. При цьому страждають усі країни – і країна походження, транзиту, і країна призначення.

Слід пам’ятати, що торгівля людьми – явище, яке існує в усіх країнах. Потрапити у небезпечну ситуацію може будь-хто. Володіння інформацією про сучасне рабство може допомогти у критичній ситуації!

Будьте обізнаними і пильними, і тоді подібна біда вас омине!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool