У Кропивницькій бібліотеці святкували День міста

Вересень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

День відкритих дверей до Дня міста у бібліотеці №18 (101-й мікрорайон) розпочався з презентації краєзнавчого дайджесту «Шана славним краянам!» Бібліотекарі зробили перегляд краєзнавчих книг, які варто прочитати кожному, хто цікавиться історією міста.

День був наповнений конкурсами, іграми, вікторинами та спілкуванням. Майстер-клас «Осінні фантазії» доповнив цей день різнобарв’ям ідей, творчих поробок і яскравих кольорів осені. У ньому прийняли участь як діти так і дорослі.

Виставка робіт читачів прикрашатиме бібліотеку протягом вересня.

Для користувачів ми презентували огляд «Новинок літератури від письменників-краян», це книги, які хочеться постійно читати і перечитувати.

А ще, кожен учасник цього для отримав пам’ятку «Природні чудеса нашого краю» з описом туристичних маршрутів нашого краю та природних і архітектурних визначних пам’яток, який бібліотекарі розробили саме до дня міста.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool