У Кропиницькому заборгували за послуги централізованого опалення понад 54 млн. грн.

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Завершується опалювальний сезон 2016/2017 року і станом на 27.03.2017 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить понад 54 млн. грн.

 

Звертаємось до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!

Вже у квітні підприємство розпочинає підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону з проведенням поточних та капітальних ремонтів устаткування та обладнання об’єктів теплового господарства для стабільної роботи підприємства у зимовий період. Для ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення.

Не допускайте примусового стягнення заборгованості на підставі судових рішень - винесення рішення про стягнення із споживача основної заборгованості, 3% річних, інфляційних втрат та витрат по сплаті судового збору значно збільшує суму заборгованості !

Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19.

Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства.

Ознайомитися із списком квартир боржників можна на сайті


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool