У Кропиницькому водій автомобіля ГАЗ 24 здійснив зіткнення з маршруткою та втік з місця пригоди

Лютий 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

31 січня на перехресті вулиць Велика Перспективна та Гоголя водій автомобіля ГАЗ 24 здійснив зіткнення з маршрутним транспортним засобом та зник з місця пригоди.

Інспекторам відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції Кіровоградщини не знадобилося багато часу щоб знайти винуватця події.

Сьогодні на водія ГАЗ 24 патрульні склали протоколи за ст.124 (скоєння ДТП) та за ст.122-4 (залишення місця ДТП). Усі зібрані матеріали інспектори передали до місцевого суду.

Нагадуємо, що згідно ПДР у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди.

У 2018 році УПП в Кіровоградській області входило в п’ятірку кращих управлінь держави за рівнем розшуку зниклих з місця ДТП.  

ДТП, кропивницкий,

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool