У Кропиницькому відбувся незвичний флешмоб (ФОТО)

Липень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

 Своєрідний флешмоб #"я_за_ ID" пройшов в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області.

Відтепер фактично кожен співробітник підрозділів Міграційної служби став власником сучасного паспорта громадянина України у формі картки.

Починаючи з 2018 році законодавчо надано можливість усім громадянам за бажанням замінити старий паспорт-книжку на ID-картку. За час з моменту запровадження нового документа, з 2016 року, його власниками на Кіровоградщині стали понад 119 тисяч осіб.
На сьогодні це самостійний, зручний та безпечний документ. У порівнянні зі своїм попередником паперовою "книжечкою" ID-картка має безконтактний електронний чіп, а це значить вона захищений від підробки, персональні дані з носія скопіювати неможливо та ніхто крім вас не зможе ним скористатися.

До того ж процес удосконалення сучасного документа триває постійно. Нині до чіпу ID-картки можна внести кваліфікований електронний підпис, що розширює можливості громадян користуватися різноманітними електронними сервісами державних органів, отримувати адміністративні і банківські послуги, відкривати та вести бізнес тощо, не виходячи з дому.
Нещодавно паспорт-картка набув статусу електронного. Його можна внести до застосунку "Дія" та пред'являти у потягах, поліклініках, при вході до адмінбудівлі тощо.

 Своєрідний флешмоб #"я_за_ ID" пройшов в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області.

Вже більше місяця працює комплексна послуга для 14-річних громадян - оформлення першого паспорта та номера картки платника податків одночасно. Нею скористалися понад 130 неповнолітніх громадян.

У Міграційній службі пропонують усім бажаючим долучатись до тих, хто з ID, а зробити це можна у 24 районних підрозділах.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool