У крадіжці запчастин до транспортного засобу поліцейські викрили неповнолітнього

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

16-річний житель селища Компаніївка вночі біля одного з будинків у районному центрі викрав із автомобіля дві всесезонні шини з дисками та дві зимові шини.

Повідомлення про подію надійшло до відділення поліції від 28-річного потерпілого – мешканця населеного пункту.

«У ході розшукових заходів поліцейські за «гарячими слідами» встановили особу зловмисника. Ним виявився неповнолітній місцевий житель. Скориставшись тим, що транспортний засіб знаходився біля будинку, злодій зняв із нього запчастини. Всесезонні шини з дисками одразу віддав своєму товаришу, якому вранці планував «збути» і зимові шини. Про ціну приятелі вирішили домовитися пізніше. У даний час викрадене вилучено та направлено на дослідження», - повідомив начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.
Попередньо дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особі може загрожувати покарання від штрафу і до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Компаніївського відділення Бобринецького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool