У Компаніївському районі правоохоронці затримали «вандала»

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Через дві доби після затримання у Новоукраїнці працівниками міліції двох підозрюваних у скоєнні наруги над могилами до Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення про вчинення подібного злочину, який правоохоронці розкрили також у короткі строки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До міліції звернулась жителька районного центру і розповіла, що в одному із населених пунктів району на кладовищі невідомі з кількох десятків могил викрали металеві прути.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Вжиті заходи щодо встановлення особи підозрюваного привели правоохоронців до сусіднього населеного пункту. На території присадибної ділянки непрацюючого раніше судимого місцевого 56-річного жителя працівники міліції виявили металеві частини викрадених прутів, які чоловік планував здати на металобрухт. Загалом зловмисник пошкодив 30 могил.
Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 297 (наруга над могилою) КК України, якою передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool