У Компаніївському районі нагадали про безпеку у побуті

Травень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

19 травня працівники пожежно-рятувальної служби та обласної організації добровільного пожежного товариства перевірили, чи знайомі з правилами пожежної безпеки жителі смт Компаніївки та чи дотримуються їх у своєму повсякденному житті.

Це питання, незалежно від пори року, завжди залишається актуальним.

Учасники перевірки, спілкуючись із мешканцями райцентру, розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в районі з початку поточного року, та про їх негативні наслідки. Наголосили на тому, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» надходить саме з житлового сектору і найчастіше повідомляють про пожежі, причинами яких є недотримання правил пожежної і техногенної безпеки або ж незнання цих правил. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники вкотре застерегли громадян від використання несправної побутової електротехніки та газових приладів, спалювання сміття біля житлових будинків й господарчих споруд, сінників та дерев’яних парканів, а також дали поради, до яких служб необхідно звертатися, якщо трапилась надзвичайна подія.

На завершення розмови кожному жителю було вручено листівку з правилами безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool