У кіровоградця вилучили холодну зброю та набої

Грудень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Правопорушником виявився 42-річний житель обласного центру. За вчинене чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

- Отримавши інформацію, що місцевий мешканець може зберігати вдома заборонені речі, правоохоронці виїхали за вказаною адресою, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

– Провівши огляд, в одній з кімнат у меблевій стінці поліцейські виявили більше десяти предметів, ззовні схожих на набої калібру 9, 5,45 та 7,62 мм. Окрім того, у тумбі під телевізором чоловік зберігав 10 предметів, схожих на ракетниці та пристрій, схожий на світло-шумову ракету, а також предмети, схожі на штик-ніж у чохлі та ніж кустарного виробництва.
Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool