У кіровоградця викрали автомобіль та розібрали його на запчастини

Січень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

30-річний зловмисник викрав автомобіль кіровоградця, розібрав його на запчастини й планував продати, але цьому завадили правоохоронці. За скоєння кримінального правопорушення чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Пригода сталася наприкінці грудня. До Кіровоградського відділу поліції з повідомленням про крадіжку автомобіля звернувся 26-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що ввечері залишив авто біля під’їзду, а зранку виявив його зникнення.

- У ході проведення слідчо-розшукових заходів оперативники встановили, що викрадений автомобіль знаходиться у гаражі зловмисника на території Кіровоградської області. Під час огляду приміщення правоохоронці виявили розібраний на частини транспортний засіб потерпілого, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Особа, причетна до скоєння кримінального правопорушення, повністю визнала свою вину. Стосовно викрадача вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Як з’ясувалося, зловмисник посварився з дружиною й приїхав до обласного центру, щоб розважитися. Коли гроші у чоловіка скінчилися, він вирішив заволодіти чужою автівкою, яка була припаркована у дворі біля багатоповерхівки. За допомогою ножиць, злодій відкрив двері та потрапив до салону машини. Помітивши, що у замку знаходяться ключі та ще й бензину залито у баку достатньо, зловмисник поїхав на чужому автомобілі додому.
У подальшому крадій розібрав транспортний засіб, щоб продати по запчастинам. Але поліпшити своє матеріальне становище йому так і не вдалося.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool