У кіровоградця працівники міліції вилучили «РПГ-18»

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Правоохоронці виявили арсенал під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 20-річного жителя обласного центру. За зберігання заборонених предметів чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

У приміщенні кімнати на підвіконні працівники міліції виявили предмет зовні схожий на протитанкову ручну гранату «РПГ-18 И».
У картонній коробці молодик зберігав 11 набоїв, зовні схожих на мисливські набої та два набої 12 калібру, предмет зовні схожий на гранату, пластикову підставку з набоями калібру 5,45 мм в кількості 30 штук та калібру 9 мм в кількості 16 штук, один набій до пістолету «Макарова», один набій до пістолету «ТТ» та один набій до «АКС».
Окрім того, за письмовим столом правоохоронці виявили та вилучили дві дерев’яні бити, предмети в чохлі зовні схожі на холодну зброю – меч та ніж.
Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, - говорить т.в.о. начальника Кіровоградського МВ Володимир Гавриленко. – Підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool