У Кіровоградському театрі відбулись тактичні навчання

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

З метою підтримання бойової готовності особового складу пожежно-рятувальних підрозділів до дій на об’єктах, пожежі чи інші надзвичайні ситуації на яких можуть мати особливо масштабні наслідки – людські жертви та великі майнові втрати, рятувальники постійно проводять практичні тренування на таких об’єктах.

Якісне проведення тактичних навчань дозволить у разі реального виникнення НС не допустити помилок, оперативно локалізувати осередок пожежі, приймати вірні рішення та належним чином організувати взаємодію усіх ланок, задіяних до ліквідації пожежі.

Так, 16 березня у м. Кропивницькому відбулись тренувальні тактичні навчання з особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Кіровоградській області з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького.

Тренування в театрі пройшли відповідно до плану навчань та тактичного задуму, а саме: внаслідок короткого замкнення електромережі в підсобному приміщенні на першому поверсі виникла пожежа декорацій та театрального реквізиту. В зв’язку з великою кількістю пожежного навантаження пожежа, швидко розповсюджуються в бік сцени та інших приміщень, дуже сильне задимлення. За попередніми даними в підсобному приміщенні двоє потерпілих.

До проведення навчань залучалися 7 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки та 50 чоловік особового складу 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та АРЗСП Управління ДСНС в області.

З урахуванням тактичної характеристики та пожежної небезпеки об’єкта, визначивши напрямок ведення оперативних дій, способи та методи ліквідації пожежі, провівши оперативний розрахунок сил та засобів, необхідних для ліквідації НС, керівники та особовий склад 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та АРЗСП Управління ДСНС в області відпрацювали тренування, успішно виконавши поставлені задачі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool