У Кіровоградському районі відбувся рейд

Квітень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

23 квітня працівники Служби «101» провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців села Первозванівки Кіровоградського району щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. 

З настанням тепла питання пожежної безпеки під час опалювального сезону поступово відходить на другий план. Натомість особливої актуальності набуває проблема зі спалюванням залишків торішнього листя, сухої трави, сміття під час прибирань присадибних і дачних ділянок, городів і садків, територій довкола житлових будинків.

Крім того, все частіше трапляються випадки пожеж сухої трави вздовж автодоріг. Всі ці пожежі шкодять не тільки здоров’ю людини, довкіллю, створюють аварійні ситуації для водіїв, а й можуть завдати значних матеріальних збитків громадянам та коштувати їм здоров’я і життя. На цьому наголосили рятувальники під час спілкування з первозванівчанами. Звичайно, не варто забувати і про обережність при користуванні побутовими електричними приладами, не перевантажувати електромережу надмірною кількістю електроприладів, обережно користуватись газовим обладнанням та обов’язково дбати про безпеку власних дітей. Одне з питань, якого торкнулись під час відпрацювання житлового сектору, стосувалось безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни. 

Рятувальники проводили бесіди, роздавали листівки, відповідали на питання місцевих жителів, переконували, що дбати про власну безпеку – неодмінна умова запобігання пожежам, травмуванню та загибелі людей на них.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool