У Кіровоградському районі планують створити МПО

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

14 листопада у селищі Соколівка Кіровоградського району відбулась робоча зустріч заступників начальника Управління ДСНС в області полковників служби цивільного захисту Василя Штогріна та Вадима Янішевського з головою місцевої громади Інною Завірюхою щодо передбачення під час формування бюджету громади на 2019 рік необхідних коштів для початку будівництва підрозділу місцевої пожежної охорони у с. Карлівка.

Наразі Соколівською сільською ОТГ визначено місце, де планується побудувати підрозділ МПО. Оформлено відповідні документи на право власності на земельну ділянку.

В установленому порядку виготовлені містобудівні умови і обмеження. Спеціалізованою організацією розроблено проектну документацію по об’єкту «Будівництво будівлі місцевої пожежної охорони Соколівської сільської ради по вул. Перемоги, 1г в с. Карлівка, Кіровоградського району». Зазначена документація пройшла відповідну експертизу у філії Державного підприємства «Укрдержбудекспертиза» у Кіровоградській області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool