У Кіровоградському обласному центрі туризму відбувся День відкритих дверей

Вересень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Сьогодні святом "День відкритих дверей" у комунальному закладі "Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді" відзначили початок нового навчального року.

В урочистостях взяли участь вихованці закладу та їх батьки, Народний депутат України Олександр Горбунов, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

"Цього року 55 тисяч учнів Кіровоградської області – 82 % дітей шкільного віку навчатимуться не лише в школах, а й в позашкільних закладах", - зазначив Сергій Коваленко, вітаючи із початком нового навчального року дітей, їх батьків та вихователів, тож, за його словами, обласна влада плідно готувалася до початку навчального року не лише у школах, а й у позашкільних закладах Кіровоградщини. Під час урочистостей посадовець передав обласному центру туризму, краєзнавства та екскурсій нове обладнання для навчання – 2 байдарки та катамаран, і запевнив присутніх, що влада й надалі розвиватиме систему позашкільної освіти.

Разом із директором профільного департаменту Володимиром Таборанським та директором центру Андрієм Лісотою посадовець оглянув відремонтовані приміщення закладу та побував на заняттях різних секцій.

Сьогодні святом "День відкритих дверей" у комунальному закладі "Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді" відзначили початок нового навчального року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool