У Кіровоградській виправній колонії відмітили професійне свято

Квітень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

22 квітня відбулося святкування 15-ої річниці з дня утворення Державної кримінально-виконавчої служби України і у виправній колонії міста Кіровограда.

У цей день були запрошені керівники установи минулих років, які очолювали колонію та ветерани ДКВС. Для них начальник колонії полковник внутрішньої служби Єрмоленко Юрій Іванович влаштував екскурсію по об’єктах виправної колонії. Гонзур Микола Пантелійович – очільник колонії з 1974 по 1983 рік зазначив, що не очікував таких радикальних естетичних змін в установі, в часи його керівництва засуджені та персонал установи і мріяти не могли про комфортні умови, які забезпечено сьогодні.
На урочистих зборах, що відбулися в актовій залі установи, співробітники та запрошені мали змогу проглянути слайди з фото та відео про історичні моменти з життя колонії минулих років.
Новоприйняті працівники прийняли присягу, а деякі більш досвідчені співробітники за високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків були заохочені правами начальника установи та управління служби в області. Запрошені керівники минулих років та ветерани Служби, які залишили відбиток у історії колонії, не залишились поза уваги та були нагороджені цінними подарунками, ювілейними пам’ятними нагрудними знаками «15 років Державній кримінально-виконавчій службі України» та квітами.
Після чого на святковому концерті діти співробітників та дитячі колективи подарували усім свої пісні та танці, також щирі посмішки, за що були віддячені адміністрацією установи подарунками та солодощами. Наприкінці потішила усіх присутніх своїм виступом ведуча концерту співробітниця Кіровоградської виправної колонії ст. лейтенант внутрішньої служби Капінус Ю.В.

Прес-служба Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool