У Кіровоградській виправній колонії вчаться вирішувати конфлікти

Березень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

13 березня 2013 року з метою підвищення рівня професійного спілкування у Кіровоградській виправній колонії УДПтСУ в області (№6) для молодших інспекторів відділу охорони та відділу нагляду і безпеки було проведено тренінгові заняття на тему «Конфлікти»

 Дана тема особливо важлива для пенітенціаріїв, адже це особливо вразлива категорія працівників, яка працює у незвичайних, складних умовах.
Конфлікти на роботі – не рідкість, але мало хто вміє з ними справлятися й виходити з найменшими втратами. Великий конфлікт – це більші неприємності для всіх, і може торкнутися навіть тих, хто не має до нього ніякого відношення. Важливо розібратись у чому суть конфлікту й підходити до проблеми з розумінням. Тому на занятті було розглянуто види конфліктів, правила та шляхи їх вирішення, а також надано поради співробітникам після конфлікту.
З введенням посади старшого інспектора з соціально-виховної та психологічної роботи з персоналом в установі (на ряду з іншими установами та слідчими ізоляторами Державної пенітенціарної служби) заняття подібного характеру практикуються все частіше. Так і цього разу робота старшого інспектора (з СВПР) СРОС установи Капінус Ю.В., (яка ретельно підготувалась до заходу, підібравши низку вправ таких, як «Кораблики припливли», «Очікування», «Ток по колу», мозковий штурм «Правила», рольову гру «Погода», діагностичний малюнок «Бар’єри», реєстраційні картки для учасників та багато іншого), принесла свої «плоди», зумівши зацікавити колектив колонії, згуртувати його та ще не тільки активно, а й з користю провести час.
Можливо, захід також допоможе на практиці працівникам нашої установи долати або уникати конфліктних ситуацій у подальшому.

 

Вікторія Балазюк ст. інспектор групи контрольно-аналітичної роботи Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool