У Кіровоградській виправній колонії проводиться робота по підбору кандидатів на службу

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

У першій декаді листопада поточного року в селах та районних центрах Кіровоградської області (с. Суботці, с. Богданівка, м. Знам’янка) було проведено бесіди із секретарями сільських та районних рад щодо прийому кандидатів на вакантні посади до Кіровоградської виправної колонії (№ 6), розміщено оголошення про правила прийому на службу, доведено інформацію стосовно графіку роботи, заробітну плату, соціальний пакет та можливість отримати безкоштовну вищу освіту в закладах кримінально-виконавчої служби.

Агітаційна робота щодо запрошення на службу чоловіків і жінок на посади молодших інспекторів відділу охорони та відділу нагляду і безпеки проводилась з метою комплектації штатів персоналу Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№6).
Сподіваємось, що постійна робота по пошуку кандидатів на вакантні посади та правильний підбір дієвого резерву дасть свої плоди по підвищенню якості несення служби персоналу установи.

Сектор по роботі з особовим складом Кіровоградської виправної колонії (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool