У Кіровоградській виправній колонії активно ведеться підготовка до виборів народних депутатів України

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

13 жовтня 2014 року відбулась спільна нарада керівництва установи з представниками дільничної виборчої комісії, що працюватиме в Кіровоградській виправній колонії управління ДПтС України в області (№6) в день позачергових виборів народних депутатів.

На засіданні були обговоренні питання стосовно проведення підготовки колонії до позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня 2014 року та інструктаж представників ДВК про правила перебування на території установи і інструктаж з приводу мір безпеки.
Під час наради голова ДВК Юрій Кірпічніков повідомив керівництво колонії про етапи підготовки комісії до проведення позачергових виборів, та подякував адміністрації за сприяння у підготовці.
Зі свого боку адміністрація Кіровоградської колонії (№ 6) повідомила, що повністю підготовлена до проведення позачергових виборів, зокрема була проведена право-роз’яснювальна робота серед засуджених та підготовлені всі умови для проведення виборчого процесу.
Доведена інформація була проаналізована обома сторонами та колегіально зроблено висновок, що позачергові вибори народних депутатів України пройдуть згідно вимог нормативно-правових документів та законів України.

Сергій Рабенко, Кіровоградська виправна колонія (№ 6) управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool