У Кіровоградській ОДПІ відбулась зустріч із платниками податків

Січень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

Днями заступник начальника Кіровоградської ОДПІ Олена Чепур провела чергову зустріч із платниками податків – фізичними особами – підприємцями міста Кіровограда.

Присутні обговорили зміни до ПКУ внесені Законом України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” від 28.12.14 р. №71-VIII . Заступник начальника повідомила також що з 17 січня 2015 року набрав чинності Закон України “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств і податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу” від 25 грудня 2014 року №63-VIII.
На закінчення зустрічі Олена Чепур нагадала про переваги подання звітності в електронному вигляді, про необхідність рівномірно самостійно сплачувати податкові зобов'язання у строки сплати таких зобов'язань, про необхідність чіткого дотримання наказу Міндоходів України від 22.10.2013 №609 при сплаті платежів та про відмову від виплати заробітної плати у ”конвертах”.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool