У Кіровоградській облдержадміністрації поінформували про наслідки ускладнення погодних умов

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

22 січня під головуванням першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Коваленка відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України в області.

Управління ДСНС в області представив заступник начальника Управління ДСНС в області з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь, який поінформував присутніх про наслідки ускладнення погодних умов на території Кіровоградської області протягом 17-21.01.2018 та вжиті Управлінням ДСНС в області заходи реагування на них. 

Зокрема, Максим Володимирович зосередив увагу на інформації щодо залучення техніки Управління та особового складу для надання допомоги водіям, що потрапили у складні обставини на автошляхах області у зв’язку з негодою, залучення важкої інженерної техніки для допомоги в сусідніх областях, функціонування мобільних та стаціонарних пунктів обігріву на території Кіровоградщини тощо. Крім того, були винесені пропозиції для голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів стосовно забезпечення нормальної життєдіяльності населення в період ускладнення погодних умов.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool