У Кіровоградській області засуджено торговця спеціальними технічними засобами негласного отримання інформації

Травень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

За матеріалами УСБУ в Кіровоградській області засуджено громадянина України, який незаконно придбав та збував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

Встановлено, що наприкінці 2011 року 31-річний мешканець Кіровограда незаконно придбав новітній спеціальний технічний засіб із вмонтованим мініатюрним аудіо-та відеозаписуючим пристроєм замаскований під автомобільний брелок та намагався його збути.

Співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час спроби реалізувати спецзасіб.
Постановою Ленінського районного суду міста Кіровограда зловмисника визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.359 (незаконне придбання, збут та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України.
Засудженому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 3400 гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool