У Кіровоградській області виявлено 10 нелегальних мігрантів

Вересень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

З 15 вересня на Кіровоградщині проводились цільові профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Під час заходів особлива увага була приділена перевіркам місцевих ринків, вокзалів, автостанцій, навчальних закладів та гуртожитків і готелів. Окрім того, серед іноземців та осіб без громадянства була проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання правил перебування в Україні.
За цей період працівники УДМС в Кіровоградській області разом з працівниками правоохоронних органів, органів влади та місцевого самоврядування виявили 49 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Відносно 10 іноземців прийнято рішення про повернення їх до країн походження, 37 іноземних громадян притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правила перебування на території України та 12 адміністративних протоколів складено на громадян України (ст. 205 КУпАП).

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool