У Кіровоградській області викрили чоловіка, в автомобілі якого виявлено велику кількість риби

Квітень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

У Світловодському районі в рамках проведення операції «Нерест» поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль під керуванням 56-річного жителя сусідньої області. Всередині було виявлено чималу кількість свіжої риби. Документів на вантаж у водія були відсутні.

На місце пригоди було викликано працівника управління охорони відтворення та використання водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області. Встановлено, що чоловік перевозив більше 800 кг риби – плітки та плоскирки.

Відносно водія складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах». Особі загрожує штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу. Матеріали передано до суду для прийняття рішення.

Наразі правоохоронці перевіряють факт незаконного вилову риби.

За матеріалами Світловодського відділу поліції
Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool