У Кіровоградській області в ході рейдових перевірок виявлено дев’ять випадків порушення правил полювання

Серпень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Починаючи з 9 серпня у мисливських угіддях Кіровоградщини триває сезон полювання 2014/15 років, котрий розпочався полюванням на пернату дичину. Участь у його відкритті взяли близько трьох тисяч мисливців.

Станом на 21 серпня спеціалізовані рейдові бригади, до складу яких входять працівники державної лісової охорони, правоохоронних органів та єгерської служби користувачів мисливських угідь, провели 105 рейдів з охорони державного мисливського фонду в області. Було здійснено контроль за дотриманням мисливцями правил полювання, техніки безпеки та поводження зі зброєю на полюванні.

За результатами роботи оперативних груп складено дев’ять протоколів на порушників правил полювання й накладено стягнень у вигляді штрафу на суму 918 грн. У всіх випадках мисливці здійснювали полювання без документів, визначених статтею 14 Закону України «Про мисливське господарство та полювання».

Полювання на пернатих триватиме до 30 листопада включно по середах, суботах та неділях. Увесь цей час рейдові бригади контролюватимуть мисливців щодо дотримання встановлених правил полювання та норм відстрілу дичини, а також вчинення незаконних дій.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool