У Кіровоградській області у поточного року отримано більше 2,6 тис. електронних ключів

Березень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Одним з головних пріоритетів роботи податкової служби у 2013 році є масштабна „електронізація” роботи, запровадження нових сервісів, які дозволяють податківцям дистанційно обслуговувати платників, що значно спрощує та прискорює документообіг.

З травня 2012 року при державній податковій службі у Кіровоградській області працює Акредитований центр сертифікації ключів (особистих електронних підписів). Як правило, електронні ключі, отримані в таких центрах використовувались для подання звітності до податкової служби в електронному вигляді. Але у 2013 році електронні сервіси податкової вдосконалились. Так, з 1 січня, з початком кампанії декларування-2013, електронні ключі почали використовуватись для подання декларацій про майновий стан і доходи громадян в електронному вигляді. З 6 січня 2013 року з’явилась можливість використовувати електронні ключі для митних операцій.
У Кіровоградській області лише за перші два місяці поточного року отримано більше 2,6 тис. електронних ключів.
Безкоштовно отримати електронний ключ цифрового підпису можна у відділеннях Центру сертифікації ключів, які працюють при ДПС у Кіровоградській області (за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, каб. 811) та в Олександрійській ОДПІ Кіровоградської області ДПС (за адресою м. Олександрія, вул. Пролетарська, 17 каб.307).

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool