У Кіровоградській області протягом двох днів знищено 8 боєприпасів часів війни

Квітень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

22 квітня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території Олександрівського району місцеві жителі виявили боєприпаси часів війни.

У лісосмузі с.Підлісне знайшли п’ять вибухонебезпечних предметів, серед яких – 4 артснаряди калібру 76 мм та 1 граната РГД-33. А у лісі селища Олександрівка виявлено протитанкову міну та 76мм артилерійський снаряд. Фахівці служби цивільного захисту одразу ж огородили місця подій та встановили нагляд. Цього ж дня сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій знищили усі виявлені знахідки. 23 квітня сапери провели розмінування у с.Васине Знам’янського району, де місцеві жителі, пораючись на городі, знайшли 152 мм артснаряд. Рятувальники обстежили територію та знешкодили боєприпас.

Прес-служба Управління ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool