У Кіровоградській міській раді заслухали керівників підприємств

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 0

14 березня під головуванням начальника управління економіки Олени Осауленко відбулось засідання міської робочої групи з питань легалізації виплати зарплати і зайнятості населення.

Заслухано керівників підприємств, на яких середньомісячна заробітна плата (за даними управління ПФУ в м. Кіровограді) менша за встановлену законодавством мінімальну заробітну плату, а саме: кафе-бару ”Привокзальне”, магазину мобільного зв”язку „GSM”, ПП ”Транзит-Траст”, ПП ”Камелот-3000”, ТОВ ”Кіровоградгеоінформ”, ПП ”Денора”, ПП ”Константінов”, ТОВ „Будко”, ТОВ „Медилен”, „Люкс-Дент-2008”, ПП ”Постачторгвироб”, ПП ”Агрофильтр”, ТОВ „Ремтехніка”, ПП ”Виробничо-комерційна фірма Адамант”, Кіровоградський завод „Метиз”, ТОВ”Реелт-Сервіс”.
Прийняті відповідні рішення та наданні конкретні рекомендації керівникам цих підприємств .
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool