У Кіровоградській міській раді працює муніципальна школа

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді завершився процес формування і прийняття галузевих програм, які у поточному році визначатимуть шляхи розвитку міського господарства – від соціальної та гуманітарної сфер до якісних житлово-комунальних послуг.

Серед загалу всіх програм соціально – економічного розвитку Кіровограда необхідно відзначити одну з іновацій, підготовлену відділом кадрової роботи міської ради. Це Програма з розвитку і управління персоналом в міській раді на 2013 – 2015 роки.
Як повідомила начальник відділу Світлана Балакірєва, її особливістю є створення умов до залучення креативної і перспективної молоді в роботі виконавчих органів міської ради, що дозволить здійснити якісну підготовку нового покоління службовців.
В рамках зазначеної Програми, звернула увагу Світлана Балакірєва, започатковано роботу "Муніципальної школи", в якій планується проведення циклу лекцій-зустрічей для студентської молоді з метою популяризації престижності служби в органах місцевого самоврядування.
Необхідно відзначити, що вже 2 роки поспіль у міській раді проводиться активна робота по залученню до проходження студентами вищих навчальних закладів практики в її виконавчих органах. На практиці це створює для майбутніх службовців неоціненні можливості в набутті навичок роботи, а органу місцевого самоврядування дозволить якісно формувати резерв молодих кваліфікованих кадрів.
Тільки у 2012 році в міській раді пройшли практику 49 студентів ІІ-V курсів вищих навчальних закладів, набуваючи практичних навичок та умінь за такими спеціальностями як діловодство, правознавство, екологія, менеджмент, політологія, економіка тощо. У 2013 році відділом кадрів вдосконалюється цей позитивний досвід. І вже починаючи із січня на робочих місцях у виконавчих органах міської ради (управління державної реєстрації, юридичний, загальний відділи, відділ по роботі зі зверненнями громадян, відділ з питань внутрішньої політики) студенти двох кіровоградських вишів: Національного технічного та Державного педагогічного універститетів, майбутні документознавці та політологи, продовжують набувати азів служби в органах місцевого самоврядування.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool