У Кіровоградській міській раді можна запитати та отримати відповіді стосовно ОСББ

Червень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Щоп’ятниці у Кіровоградській міській раді проходитиме семінар, де можна отримати відповіді на актуальні питання щодо управління житловим фондом у нових умовах.

Перше таке навчання відбулося 3 червня з мешканцями багатоквартирних житлових будинків, яких цікавить інформація про форми управління житловим фондом у відповідності до вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

На семінарі виступили заступник начальника Головного управління житлового-комунального господарства Кіровоградської міської ради Ростислав Погребнюк, начальник відділу капітального ремонту, реформування та розвитку житлово-комунального господарства Юлія Кучман та головний спеціаліст-юрист Євгенія Гончаренко.

Найбільше учасників семінару хвилювали питання можливих шляхів утримання багатоквартирних будинків, процедури створення об’єднання cпіввласників багатоквартирних будинків (ОСББ), збору інформації про співвласників будинку, оформлення установчих документів (протоколу, статуту), заборгованості перед попереднім балансоутримувачем, проведення капітальних ремонтів, об’єднання декількох будинків в одне ОСББ (асоціацію), укладання договорів з підприємствами у разі створення ОСББ, збереження пільг та субсидій, можливості укладення договору на утримання будинку і споруд та прибудинкової території з ЖЕО тощо.

По закінченню семінару бажаючим було надано короткі друковані матеріали (зразок протоколу зборів співвласників, список нормативно-правової бази тощо).

Такі семінар відбуватимуться щоп’ятниці о 14.00 за попереднім записом у каб 223. Запрошуємо кіровоградців, які мають ініціативу і бажання об’єднуватися для утримання влсного житла.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool