У Кіровоградській міській раді говорили про безпеку на будівельних майданчиках

Жовтень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1786 | Коментарі: 0

20 жовтня міський голова Олександр Саінсус та його перший заступник Василь Дзядух зустрілись з керівниками підприємств і організацій, які виступили замовниками будівельних об’єктів. В центрі уваги зустрічі було питання організації належної безпеки на будівельних майданчиках у Кіровограді

. На жаль, на одному з недобудованих об’єктів по вулиці Жадова, 8, який свого часу зводили житлово – будівельні кооперативи “Політ” і “Надія”, трапився нещасний випадок. З великої висоти впав і розбився підліток.
Голова ЖБК “Політ” Володимир Кубчик намагався під час зустрічі пояснити відсутність огорожі та охорони будівництва різного роду юридичними перипетіями. Проте міський голова був категоричним: замовник будівництва керує всіма процесами на будівельному майданчику і організація техніки безпеки має бути серед першочергових завдань.
Олександр Саінсус відзначив на зустрічі, що будівельна галузь у Кіровограді поступово відходить від наслідків кризи попередніх років. Він подякував тим забудовникам, які віднайшли можливість у складний період продовжити виконання будівельних робіт, закінчити будівництва і прибрати з тротуарів огорожі.
У той же час, в обласному центрі налічується близько тридцяти об’єктів незавершеного будівництва, які мають різний ступінь гтовності і не всі мають огороджену територію і належну охорону.
Аналізуючи стан недобудованих об’єктів, в.о головного архітектора міста Вадим Мездрін звернув увагу присутніх керівників на необхідність ліквідувати вільний доступ на будівельні майданчики за адресами: проспект Перемоги, 24 (ЖБК “Молодий спеціаліст”), ву. Жадова, 8 (ЖБК “Політ”, “Надія”), вул. Васнєцова, 8 (ДП “Молодіжний центр” ТОВ “Реут”),.
Ряд замовників заявили під час зустрічі про готовність продовжити будівництво вже теперішньої осені. Міський голова доручив управлінню містобудування та архітектури забезпечити максимальне сприяння таким організаціям.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool