У Кіровоградській бібліотеці для юнацтва відбулася презентація художніх робіт

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Нещодавно відбулася презентація художніх робіт Геращенка Богдана.

Він студент 3-го курсу художньо-графічного відділення мистецького факультету КДПУ імені Володимира Винниченка.
Богдан нагороджений багатьма дипломами та відзнаками. Зокрема, у 2014 році зайняв ІІ-ге місце у Всеукраїнському молодіжному мистецькому пленері «Мальовнича Україна». До цього часу його роботи експонувалися в спільних художніх виставках.
Виставка, що відбулася в стінах бібліотеки – перша персональна. На ній були присутні викладачі з кафедри художньо-графічного відділення мистецького факультету КДПУ імені Володимира Винниченка, друзі та студенти-першокурсники, які переконалися в тому, що зусиллями та старанністю можна досягти значних результатів у творчості.
Картини на виставці представлені в різних техніках: гуаш, акварель, масло. Виставка складається з академічних робіт – натюрмортів та пленерних етюдів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool