У кіровоградських закладах торгівлі виявляють порушення

Грудень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

За період з 31 травня по теперішній час управлінням по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення спільно з працівниками міліції в кіровоградських закладах торгівлі виявлено 39 порушень правил торгівлі пивом та алкогольними напоями.

Про це повідомила під час прес – конференції у міській раді начальник управління Тетяна Бєлова. За її словами, найпоширенішими порушеннями були відпуск алкоголою неповнолітнім і продаж спиртних напоїв після 22.00.
За усіма фактами порушень складені адміністративні протоколи, які були передані на розгляд адмінкомісії. У результаті, в 25 випадках на продавців накладено штрафні санкції у розмірі від 510 до 1700 гривень, а ще 14 порушників правил торгівлі звільнено з роботи.
На підприємствах 5 суб’єктів господарювання виявлено по 2 і більше порушень вимог Правил торгівлі алкогольними напоями, свернула увагу Тетяна Бєлова. Серед них: Корпорація “ХХІ століття (Дендропарк, кафе “Глорія” та пивна палатка “Карлсберг), ПП “АДН – плюс”, кафе “Фенікс”, магазин “Мініма” та кіоски ПП Близнюк.
Працівниками управління постійно проводяться також відстеження виконання вимог рішення міської ради про заборону продажу пива з кіосків та павільйонів, розміщених у радіусі 300 метрів від закладів освіти. Тетяна Бєлова повідомила про виявлення фактів таких продаж біля ЗОШ №№ 18, 31, 16, 19.
У листопаді поточного року спеціалісти управління спільно з органами міліції здійснили нічні рейди з метою перевірки дотримання підприємствами торгівлі та ресторанного господарства встановленого режиму роботи та правил продажу алкогольних напоїв. Із 16 перевірених об’єктів на 5 виявили порушення: магазини працювали та здійснювали продаж алкогольних напоїв після 22.00. Відповідно, на порушників: магазини “Щедра осінь”, “Альф”, “Марго”, “Ласкин дом” та кафе “Садко”, “Акваріум”, “Аліса” були складені адмінпротоколи.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool