У кіровоградських школах має бути забезпечений температурний режим

Січень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

У кіровоградських школах загалом витримується температурний режим відповідно до санітарних норм, але є заклади освіти де температура в класах не комфортна для перебування – порогова.

Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час виїздної апаратної наради у НВО №18 сьогодні, 18 січня.
- Міська влада обгрунтовано висуває претензії до теплогенеруючих підприємств щодо забезпечення належної температури для перебування дітей, - підкреслив Андрій Райкович.

– Проте є питання і до управління освіти і до адміністрації деяких закладів освіти. Мова йде про ті школи і садочки де відсутня належна технічна документація на системи опалення.

Останній приклад із авральним відновленням нормального теплопостачання у ЗОШ №25 засвідчив, що в будівлях шкіл є застарілі мережі, радіатори не промиваються, не виконується належна ревізія систем, звернув увагу Андрій Райкович.

Очільник міста доручив ретельно перевірити стан мереж опалення і, у разі необхідності, виготовити необхідну технічну документацію на них. Там, де системи технічно і морально застарілі – передбачати їхню заміну на сучасніші.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool