У Кіровоградські області у керівництво окружних комісій потрапили представники 15 кандидатів

Квітень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

14 квітня постановою Центральної виборчої комісії № 268 затверджено склад окружних виборчих комісій з виборів Президента України. У Кіровоградській області кількісний склад у п’яти окружних комісіях коливається від 19 до 20 членів, головами, заступниками та секретарями комісій стали представники 15 кандидатів у Президенти.

Розподіл керівного складу комісій цього разу відбувся як ніколи пропорційно - у жодного кандидата у Президенти немає навіть по два представники серед голів, заступників голів та секретарів ОВК у Кіровоградській області.

Так у виборчому окрузі №100 головою комісії став – Ковришкін Микола Олександрович – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М.Заступником голови комісії – Сліпченко Ніна Василівна– від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. Секретар комісії – Марченко Надія Миколаївна – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В.

У 101 окрузі Голова комісії – Писаренок Наталія Павлівна – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Заступник голови комісії – Коваль Станіслав Романович – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Секретар комісії – Павловська Тетяна Валентинівна – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В.

У 102 окрузі Голова комісії – Бондарук Валентин Анатолійович – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Заступник голови комісії – Бєлов Сергій Павлович – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С. Секретар комісії – Ковальський Олег Володимирович – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П.

Виборчий округ № 103 отримав наступне керівництво: Голова комісії – Савченко Дарина Василівна – від кандидата на пост Президента України Саранова В.Г. Заступник голови комісії – Сербін Людмила Іванівна – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С.Секретар комісії – Торубара Олена Анатоліївна– від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р.

У 104 окрузі Голова комісії – Рудяга Михайло Нухимович – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З.Заступник голови комісії – Макітренко Юрій Олексійович – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г.Секретар комісії – Захарченко Володимир Миколайович – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М.

Нагадаємо, проведення першого засідання окружної виборчої комісії повинне відбутись не пізніше як на другий день після дня утворення окружної виборчої(ст. 26, ч.2, ст. 28, ч.3 Закону України «Про вибори Президента України»).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool