У Кіровограді з`явився пам’ятник студентам

Жовтень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Скульптурну композицію «Студентство» на реконструйованій площі перед Кіровоградським національним технічним університетом відкрито в обласному центрі.

В урочистостях взяли участь, крім студентів та викладачів університету на чолі з ректором Михайлом Черноволом, голова облдержадміністрації Сергій Ларін, перший заступник голови облради Олександр Шаталов, міський голова Олександр Саінсус, секретар міськради Ігор Волков та чимало інших поважних людей, в тому числі випускники цього навчального закладу минулих років. Зокрема, Михайло Черновол, виступаючи, згадав, що створення цієї композиції було ідеєю Сергія Ларіна, і подякував колишнім студентам закладу, які брали участь в її реалізації. А міський голова Олександр Саінсус запевнив, що цю гарну площу з гарним пам’ятником незабаром буде ще й обладнано сучасним освітленням.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool