У Кіровограді з`явиться Театральна площа (ФОТО)

Травень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

3 травня під головуванням секретаря Кіровоградської міської ради Ігоря Волкова відбулося засідання міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради.

Комісія розглянула питання щодо підготовки проекту концепції топонімічної політики в місті Кіровограді та вирішила взяти до відома всі пропозиції, що надійшли на її адресу, вивчити їх та розглянути на своєму найближчому засіданні. 

Члени комісії також взяли до відома звернення Деренюги Г.Л. щодо прискорення перейменування міста Кіровоград в Єлисаветград, звернення гр. Добрової Р.А. щодо перейменування вулиць міста, та звернення гр. Мумиги М.В. щодо перейменування вулиці Калініна на вулицю родини Шульгиних та вулиці Фрунзе на вулицю Євгена Чикаленка.
Щодо звернення ініціативної групи з приводу спорудження меморіалу Пам’яті жертв Голодомору, комісія вирішила звернутися до відділу охорони культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації щодо можливості встановлення пам’ятника жертвам Голодомору на території Фортечних валів.
Під час засідання було погоджено депутатське звернення депутата міської ради Вадима Дриги та звернення директора ЗОШ № 33 щодо встановлення меморіальної дошки Микитенку І.К. на приміщенні школи за умови надання проекту та ескізу дошки.
Розглянувши звернення гр. Шевченко І.А. щодо встановлення меморіальної дошки Ткаченку І.Г. на будівлі КДПУ ім. В.Винниченка, комісія вирішила звернутися з цього питання до ректора Кіровоградського педагогічного університету імені В.Винниченка.
Члени комісії були одностайними при розгляді питання визначення назви площі та скверу, прилеглих до Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького. Комісія вирішила рекомендувати виконавчому комітету Кіровоградської міської ради присвоїти цій території назву площа Театральна;
Крім того, з ініціативи голови комісії Ігоря Волкова, вирішено звернутися до ректора Кіровоградського педагогічного університету імені В.Винниченка щодо здійснення філологічної експертизи та надання довідки про написання назв вулиць міста Кіровограда відповідно до українського правопису.

джерело 
фото Ігоря Фііліпенка. 

У Кіровограді з`явиться Театральная площа


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool