У Кіровограді з`явиться «Коло Пам’яті» героїв АТО

Квітень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Місто входить у фазу активного генерального прибирання території після зимового періоду. Це підкреслив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 11 квітня.

- Управління ЖКГ вже має план секторальної розбивки територій, хто і де прибирає, - відзначив очільник міста. - Добрі господарі вже використали теплу погоду і навели лад на своїх майданчиках. Але в місті іще багато роботи, і не лише на час суботників. Тому прошу всіх керівників виконавчих органів – негайно звернутись по вертикалі до всіх структур: не лише прибрати території, двори, прилеглі частини вулиць, а й навести лад в приміщеннях.
Як приклад, Андрій Райкович навів ситуацію у дитячій поліклініці на Шевченка.
- Я туди пішов без попередження – як кажуть…. Там на першому поверсі наче не медицина, а стихійний ринок: легше знайти торгівельний кіоск, ніж реєстратуру, - звернув увагу Андрій Райкович і доручив профільному управлінню охорони здоров’я здійснити перевірку у всіх закладах галузі.
У лікарнях і поліклініках повинна бути налагоджена системна робота з наведення порядку, і керівництво за це несе персональну відповідальність.
Андрій Райкович також звернувся до керівників підприємств, організацій, установ усіх форм власності, до молоді, журналістів, учасників прийти 16 квітня, під час суботника, до Ковалівського парку. Під час суботника, запланованого на цей день, у центрі парку, навколо пам’ятного знаку загиблим спецназівцям, буде висаджено 70 туй. Це «Коло Пам’яті» героїв АТО.
Міський голова доручив управлінню ЖКГ належним чином підготувати фронт робіт. - Безумовно, потрібно буде організувати охорону саджанців – можливо спільні патрулі нашої дружини, поліції, думаю, що хлопці з 3-го полку теж приєднаються, - підкреслив Андрій Райкович. - Бо, на жаль, сьогодні залишити без нагляду цю алею не можна ні на одну добу, особливо вночі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool