У Кіровограді з'явиться храм УПЦ Київського патріархату?

Січень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1583 | Коментарі: 0

У Кіровограді будуть визначатися із місцем під храм Української Православної Церкви Київського патріархату.

Допомогти звести святиню сьогодні, 13 січня, просив представник громадської організації «Бойове братство» Олег Кокуленко під час зустрічі міського голови Андрія Райковича із військовою спільнотою Кіровограда.

- Ми нещодавно дізнались що наше місто чи не єдине, де немає собору Київського патріархату. Ви можете увійти в історію як міський голова, який дає землю не під супермаркети, як це було завжди, а під Храм Божий, - висловив своє прохання Олег Кокуленко.

Андрій Райкович висловив переконання, що місце під будівництво знайти цілком реально. Складніше знайти того, хто займеться спорудженням святині.

- Храми не можна будувати на смітниках, не можна будувати будь – де. Так було колись, і так повинно бути, що Храм має стояти у найкращому, в намоленому місці. Без сумніву, такі місця є в Кіровограді і ми підшукаємо відповідне, -погодився міський голова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool