У Кіровограді з`явилось нове комунальне підприємство

Жовтень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1433 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада створила нове комунальне підприємство “Агенство розвитку міста”, яке буде сприяти активному залученню інвесторів і покращенню інвестиційного іміджу міста.

Професійна робота над створенням привабливого інвестиційного клімату в регіоні дозволить за рахунок залучених інвестицій збільшити кількість робочих місць в обласному центрі та підвищувати заробітну плату, що, у свою чергу, забезпечуватиме ефективніше наповнення міського бюджету і реалізацію соціальних програм у Кіровограді, переконаний заступник міського голови Ігор Василенко. Він відзначив, що реалізація навіть кількох вдалих інвестпроектів цілком компенсує видатки на утримання новостовреного підприємства. Крім того, Ігор Василенко взяв на себе відповідальність за економічну ефктивність діяльності “Агенства розвитку міста”, чим остаточно схилив депутатський корпус до прийняття позитивного рішення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool