У Кіровограді з`явилась туристична карта міста

Травень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

 Презентація путівника «Кіровоград туристичний», виданого недавно відділом культури та туризму міської ради, відбулася в обласному центрі.

У заході, організованому видавцем, взяли участь члени робочої групи з розробки путівника та представники громадськості.
Виконуюча обов’язки начальника відділу культури та туризму міської ради Неля Чорна подякувала за роботу усім, хто взяв участь у створенні «Кіровограда туристичного», а перш за все – заступнику директора рекламної агенції «Арт-салон» Олександру Кривку, художнику-дизайнеру рекламно-поліграфічного підприємства «Факір» Андрію Хворосту, старшому науковому співробітнику обласного краєзнавчого музею Костянтину Шляховому, заступнику голови облорганізації Національної спілки краєзнавців Ларисі Гайді.
Видання, що вийшло у світ накладом 1000 примірників, містить карту Кіровограда та детальну схему його центральної частини з позначенням музеїв, архітектурних пам’яток, закладів культурної сфери, інших об’єктів, які варто відвідати туристам. Є у путівнику й текстова інформація про адміністративний устрій, географічне розташування, символіку міста та його видатних представників.
джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool