У Кіровограді знову вбивство

Липень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Під час святкування дня народження місцевого жителя один з компанії гостей отримав від іншого удар ножем у груди. Поранення виявилося смертельним. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Пригода сталася на вихідних. До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про доставлення до обласної лікарні 25-річного чоловіка з тяжким ножовим пораненням. Лікарям врятувати життя потерпілому, на жаль, не вдалося.
- На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, - розповів керівник Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко. - Правоохоронці затримали зловмисника на місці події. Ним виявився 30-річний житель обласного центру. Знаряддя злочину, а саме – ніж з плямами крові – було вилучено та направлено на дослідження.
У ході слідства встановлено, що того дня компанія святкувала день народження товариша. Коли іменинник вийшов на вулицю зустрічати таксі, між захмелілими гостями раптово виникла сварка та бійка. Під час з’ясування стосунків зловмисник схопив кухонного ножа та наніс ним удар опоненту в область грудної клітини. Повернувшись, господар помешкання побачив, що один з гостей поранений лежить на підлозі, а між двома іншими відбувається бійка.
Чоловік негайно викликав швидку медичну допомогу.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool