У Кіровограді знайшли труп чоловіка біля однієї із залізничних станцій

Вересень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 27-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Недільного ранку до відділу міліції надійшло повідомлення про виявлення трупу чоловіка біля однієї із залізничних станцій обласного центру. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 43-річний кіровоградець.
Тіло чоловіка було направлено на СМЕ. У результаті розтину стало відомо, що смерть місцевого жителя настала внаслідок отриманих численних травм грудної клітини та переломів ребер.
Попередньо правоохоронці встановили, що напередодні ввечері у потерпілого виник конфлікт з іншим кіровоградцем, який начебто попросив у чоловіка цигарку, але отримав відмову. Після словесної перепалки молодший опонент почав бити старшого ногами. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці пригоди.
Наразі підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України, він перебуває в ІТТ. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Слідство триває.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool