У Кіровограді змінилася вартість проїзних квитків для проїзду тролейбусами

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 2531 | Коментарі: 0

У зв’язку зі зміною тарифу на одну поїздку пасажира у міському електричному транспорті Кіровограда виконавчий комітет Кіровоградської міської ради встановив нову вартість проїзних квитків тривалого користування у кіровоградських тролейбусах для ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія».

Відтепер проїзний квиток для службових поїздок робітників підприємств, установ та організацій (за безготівковим розрахунком) коштуватиме 250 гривень на місяць. Громадяни зможуть його придбати за 200 гривень. А для студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних закладів і шкіл встановлена знижка – їм місячний проїзний обійдеться у 100 гривень

Виконком доручив ТОВ «Єлисаветрадська транспортна кампанія» інформувати пасажирів про встановлення вартості проїзних квитків тривалого користування у міському електричному транспорті згідно з прийнятим рішення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool