У Кіровограді змагалися юні гандболісти

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

11-13 вересня у комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» пройшли ігри відкритого турніру з гандболу серед юнаків 2002, 2004 років народження.

У турнірі, присвяченому Дню фізичної культури і спорту України, взяли участь вісім команд із Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей. Учасників турніру зі святом привітали голова обласної федерації гандболу В’ячеслав Гурський та президент міського спортивного клубу «Ятрань » Олександр Балануца.

В старшій віковій групі безперечним лідером була команда Іванівської ДЮСШ, яка впевнено перемогла своїх суперників. Срібні нагороди вибороли юнаки КДЮСШ № 2. Третє місце посіла команда з м. Доманівка (Миколаївської області). В молодшій віковій групі перемогу святкували гандболісти Доманівської ДЮСШ. Другими стали гравці Іванівської ДЮСШ, третіми – кіровоградські гандболісти.
Команди-призери та гравці були нагороджені кубками і дипломами, а кращі гравці в кожній з команд одержали подарунки від організаторів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool