У Кіровограді зловмисник пограбував в автобусі дівчину

Червень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1265 | Коментарі: 0

30-річний житель області зірвав золотий ланцюжок та кулон з 18-річної кіровоградки. За такі дії раніше судимий чоловік знову може потрапити за ґрати на строк до шести років.

- Завдяки допомозі місцевого жителя, правоохоронці відразу ж затримали грабіжника, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Валентин Хоменко. – Викрадені ювелірні вироби працівники міліції вилучили.
Пригода сталася на місцевому автовокзалі 11 червня. Зловмисник запримітив прикрасу на дівчині, що заходила в автобус. Швидко зайшов слідом до транспортного засобу та зірвав з шиї кіровоградки ланцюжок з кулоном.
Знайомий потерпілої, який бачив, що сталося, вмить почав наздоганяти грабіжника, аби той не втік до приїзду правоохоронців.
За фактом пограбування розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Як з’ясувалося, чоловік вже був засуджений за крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool