У Кіровограді злочинець відбирав у молодих жінок особисті речі та прикраси

Листопад 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

В обласному центрі  жертвою одного зловмисника стали дві місцеві жительки. Чоловік відбирав у молодих жінок особисті речі та прикраси.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 21-річної кіровоградки про скоєння на неї нападу. Пізно ввечері дівчина сиділа на лавці біля під’їзду. В цей час до неї підійшов незнайомець і, приставивши до обличчя шматок металу, наказав віддати телефон і золоті сережки. Злякавшись, жінка виконала вимогу зловмисника. Після чого він втік з місця пригоди.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів через кілька діб правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 29-річний житель Маловисківського району, який приїхав до обласного центру у власних справах, а заодно вирішив і поживитися за чужий рахунок.
Як з’ясувалося, потерпіла від рук молодика іще одна кіровоградка. Її він наздогнав на одній із вулиць міста, ударив кулаком по голові, а потім відібрав мобільний телефон.
У підозрюваного правоохоронці вилучили два викрадені телефони, сережки він вже встиг здати у ломбард.
За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених відповідно ч. 1 ст. 187 «Розбій» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool