У Кіровограді жінка вбила власного чоловіка

Листопад 09, 2015 | Новини | Переглядів: 2203 | Коментарі: 0

Під час сімейної сварки потерпілий отримав смертельне ножове поранення. За вчинене жінці загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Повідомлення про подію надійшло до Кіровоградського відділу поліції від бригади швидкої медичної допомоги. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. В одній з кімнат правоохоронці виявили тіло 47-річного кіровоградця з ножовим пораненням.

За словами родича подружжя, між чоловіком та жінкою часто виникали конфліктні ситуації.
За попередньою інформацією, пізно ввечері потерпілий разом з дружиною вживали алкогольні напої. Під час чергової сімейної сварки зловмисниця схопила кухонного ножа й нанесла ним удар чоловіку в область грудної клітини.
Зрозумівши, що накоїла, жінка запропонувала родичу, який мешкає поруч, викликати швидку. Лікарям не вдалося врятувати життя потерпілому, адже травма виявилася смертельною.

- Правоохоронці почали з’ясовувати усі обставини злочину. Намагаючись відвести від себе підозру, кіровоградка надавала неправдиві свідчення, мотивуючи це втратою пам’яті. Однак, завдяки ретельному огляду місця події та проведенню інших слідчо-оперативних дій, було встановлено її причетність до кримінального правопорушення, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

41-річну підозрювану затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Знаряддя вчинення злочину – кухонний ніж – вилучено та направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool