У Кіровограді затвердили порядок надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО

Жовтень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет затвердив Порядок надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та сім'ям загиблих , які є мешканцями міста Кіровограда.

Одноразова матеріальна допомога надається в наступних розмірах:
сім'ї загиблого/померлого — 25,0 тис. грн;
інвалід І групи — 15,0 тис. грн;
інвалід 2 групи — 10,0 тис. грн;
інвалід 3 групи — 5,0 тис. грн;
у разі поранення, контузії чи каліцтва або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, інших пошкоджень, одержаних під час участі в антитерористичній операції, тривалої хвороби — 2,5 тис. грн.
Виплата одноразової матеріальної допомоги проводиться відділом бухгалтерського обліку Кіровоградської міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті;
Допомога, що належала її одержувачу і залишилася не отриманою у зв'язку з його смертю, виплачуватиметься за заявою одного з членів сім'ї, за умови подання ним відповідної заяви упродовж шести місяців з дня смерті.

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради (24 55 65)

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool