У Кіровограді затримали зловмисника, який погрожував перехожому ножем

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Близько другої години ночі оператор чергової частини відділу Державної служби охорони отримав повідомлення про те, що біля одного із кафе невідомий чоловік напав на 20-річного місцевого жителя і, застосовуючи фізичну силу та погрожуючи потерпілому ножем, намагався відкрито заволодіти його мобільним телефоном.

Інформацію черговий ВДСО негайно передав працівникам наряду групи затримання прапорщику міліції А.Лебединському та сержанту міліції Ю. Котяю, які за лічені хвилини прибули на місце події.
Отримавши прикмети зловмисника, правоохоронці почали відпрацьовувати прилеглу територію та невдовзі затримали неподалік розважального закладу підозрілого чоловіка, у кишені якого виявили ніж.
Працівники міліції з’ясували, що потерпілий саме проходив повз кафе, як раптом його почав переслідувати невідомий. Пригрозивши кіровоградцю ножем, зловмисник вимагав віддати йому мобільний телефон. На щастя, жертві вдалося вирватися і втекти від нападника. Опинившись у безпечному місці, хлопець негайно подзвонив до міліції…
На місце події також прибула слідчо-оперативна група Ленінського ВМ, працівникам якої було передано затриманого. Ним виявився 27-річний житель Кіровограда, який, до речі, вже був судимий умовно та неодноразово затримувався за підозрою у скоєнні злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин та скоєння адміністративних правопорушень.
Наразі затриманому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Триває слідство.

ВДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool